ΜΕΛΕΤΕΣ

Άδειες Οικοδομής

pvadeies-intro

Για την έκδοση μιας οικοδομικής άδειας σε ένα ακίνητο πρέπει να γίνει πρώτα ένα Τοπογραφικό Διάγραμμα και να μελετηθεί το οικόπεδο κατά τέτοιο τρόπο ώστε να σχεδιαστούν κτίσματα σύμφωνα με την επιθυμία του πελάτη. Είναι το κρισιμότερο κομμάτι όταν χτίζει κανείς ένα σπίτι για να στεγάσει την οικογένεια του ή το επαγγελματικό του κτίριο ή ακόμα και το γραφείο του. Χρειάζεται προσοχή και γνώση για να μην γίνουν λάθη.

Ο σωστός σχεδιασμός πρέπει να περιέχει και τις οικονομικές δυνατότητες αλλά και τις τεχνικές και αισθητικές σας απαιτήσεις. Στην πραγματικότητα έναν απόλυτο συμβιβασμό ανάμεσα σ’ αυτά τα δύο.

Η εταιρεία μας με την πολύχρονη πείρα και τους αξιόλογους συνεργάτες που έχει, μπορεί να αναλάβει τη διαδικασία έκδοσης της Οικοδομικής Άδειας για το ακίνητό σας καθώς επίσης να σας βοηθήσει στην κατασκευή όλου του έργου ή τμήματος αυτού, σε τιμές πραγματικά ανταγωνιστικές.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ο Όμιλος Εταιριών Κ. Ζουγανέλη έχει πολύπλευρη δραστηριότητα στους τομείς των Κατασκευών και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Οι Δραστηριότητες του Ομίλου περιλαμβάνουν...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΜΑΣ

Μην ξεχάσετε να μας προτείνετε!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρίσκεστε εδώ: ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ Μελέτες Άδειες Οικοδομής